På søndag avholdt Gruppe Saterland sin Boxer spesial utstilling, og på lørdag arrangerte gruppa som vanlig hyggefest for alle deltagere, og som alltid med kjempegod mat, godt drikke og flott stemning. Søndag var 105 boxere påmeldt. Tispene ble dømt av Holzhausen, og hanner av Heidelberg.

Syv personer fra Norge var på plass og fire Flashmanhunder var påmeldt.

Vi er svært fornøyde med resultatet da Jennifer vant Jugendklasse med søster Jacklin på annen plass. Esther ble nr. 5 i åpen klasse og Poncho vant Siegerklassen. Det var vel også første gang en norsk oppdretterklasse ble vist i Tyskland, og vi ble nr. 2.

Enda en nydelig norskoppdretta hund nemlig Kvadratens Klara ble vist, og hun vant Junghundklasse

Gratulerer alle sammen. Det var en fin helg.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.