I går søndag 20/6 Tok Flashman`s Magnum sitt tredje Cert. og ble Norsk Utstillings Champion. Det var tredje Champion på 14 dager og vi er litt stolte.

N.Uch. Flashman`s Magnum

Søndag 13/6-2010 ble en ny flott utstillingsdag for Flashmanboxer.

Flashman`s Gerdt tok sitt tredje Cert. og ble Norsk utstillingschampion, han ble også BIR.

Flashman`s Odessa tok sitt første Cert, hun ble også BIM.

Stolte oppdrettere gratulerer sine valpekjøpere, flott jobba.

N.Uch. Flashman`s Gerdt

Flashman`s Odessa

Søndag 6. juni avholdt NBK sin årlige årsvinnerutstilling på landbrukshøyskolen i Ås. Denne gangen dømte Iwona Magdziarska fra Polen. Stødig og bra dømte hun i strålende vær.

Først var jeg i ringen med Vekters Joy, han er bare jr. men er allerede erfaren og viste seg flott. Joy vant jr. klassen med CK og i finalen ble han 2 beste hanhund med Cert. og tittel Norsk Unghund Årsvinner. Gratulerer.

Neste man ut var Flashman`s Magnum som vant åpen klasse den største klassen også med CK. I finalen ble han 4 beste hanhund.

Den siste jeg var i ringen med var Flashmans Krisie som vant brukshundklassen, også med CK. Hun ble videre i finalen 3 beste tispe med kun 2 championer forran seg. Resultatet ble Cert. og Norsk utstillings Champion. Det var det tredje store certet til Krisie. Hun er ei flott boxerjente med enorme egenskaper i bruksarbeid og kan nå titeleres som.

N.Uch., NV 07, Norsk Årsvinner 07, A-redningshund.

Flotte representanter for rasen alle 3, gratulerer

Flashman`s Magnum

N.Uch.- NV 07- Norsk årsvinner 07- A Redningshund
Flashman`s Krisie